Avovesilaitteet, varusteet + laitesukelluksen peruskurssi

3.290,00 sis. alv 24%

Jälkitoimitus 4-14 päivää

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Kuvaus

Laitesukellus on hauska ja erittäin mielenkiintoinen harrastus. Vedenalainen maailma on erittäin monipuolinen ja jokainen sukellus on erilainen. Sukelluskohteita on loputtomasti ja lajin koulutustasoja on tarjolla aina ammattilaiseksi asti.  Sukeltajankauppa.fi ja Sukelluskoulutus.fi tarjoaa kokonaisuutta, jossa vasta lajiin tutustuva sukeltamisesta kiinnostunut henkilö pystyy hahmottamaan, mitä kaikkea omien varusteiden hankkiminen ja peruskurssin suorittaminen pitää sisällään ja mitä se kokonaisuutena maksaa. Toki varmasti moni asia jää mietityttämään ja aina saa kysyä tai tulla käymään.

Kysymyksiä voi laittaa myynti@sukeltajankauppa.fi tai info@sukelluskoulutus.fi tai soita +358400863965 Teemu

Kun sukeltaminen  alkaa kiinnostamaan, etkä ole vielä perehtynyt kaikkiin harrastukseen liittyviin asioihin niin tämä kokonaisuus on sinulle.

Me olemme miettineet ja kasanneet kokonaisuuden, joka pitää sisällään kaiken tarvittavan: 1. Varusteet ja laitteet.  2. Koulutuksen jossa opit sukeltamaan ja käyttämään sukelluslaitteita turvallisesti.

 

Varusteet ja laitteet:  Sinkkulaitepaketti 12L laadukkaista osista:

1kpl 12L/232bar pullo. Valkoinen

1kpl Täydellinen nosteenhallintalaite

1kpl Paineenalentaja (soveltuu kylmiin vesiin)

2kpl Annostin (soveltuu kylmiin vesiin)

1kpl Painemittari. Kaikki tarvittavat letkut ja liittimet ja pulloon pohjasuojan.

 

 

Perusvälinepaketti:

Räpylät, maskin Airflex snorkkeli ja tossut.

Märkäpuku kylmiinvesiin  7mm neopreeni märkäpuku. Yksiosainen erittäin joustava ja lämmin puku

Neopreeni huppu ja sormikkaat, Painovyö ja tarvittavat painot, Leikkuri

Sukellustietokone Shearwater Peregrine:

 

2. Koulutus:

SDI OWSD laitesukelluksen peruskurssi:

Peruskurssilla opetellaan sukelluksen perustaidot ja opitaan tuntemaan varusteet joita käytät.

SDI OWSD (OpenWaterScubaDiver) kurssin järjestää Sukelluskoulutus.fi joka toimii samoissa tiloissa Sukeltajankauppa.fi kanssa.

SDI OWSD kurssi koostuu:  -e-oppimismateriaalista jota voit opiskella oman aikataulun mukaan kotona tietokoneella.

– Teoriaosuus käydään vielä yhdessä läpi joko etäyhtyedellä tai sukelluskertojen yhteydessä.

– Neljä allasopetuskertaa ja neljä avovesi opetuskertaa. Puvun ja varusteiden koko ja istuvuus varmistetaan ennen ensimmäistä allasopetuskertaa.

Kurssiaikataulu sovitaan aina yhdessä ja mahdollisimman joustavasti. Kurssilla on maksimissaan 4 oppilasta samaan aikaan.

Kurssisukellukset voidaan suorittaa nopeimmillaan pikän viikonlopun aikana (Pe,La,Su). Toki tämä aikataulu on hieman rankka fyysisesti ja päivät on pitkiä.

Hyväksyttyjen suoritteiden jälkeen sukeltaja saa kansainvälisen laitesukelluskortin SDI OWSD joka oikeuttaa sukeltamaan tapahtumissa tai sukelluskeskuksissa  ympäri maailman.

Kurssin jälkeen sinulla on myös mahdollisuus liittyä Suomessa toimiviin sukellusseuroihin ja heidän järjestämiin tapahtumiin ja  retkille.

 

Jos haluat lisätä kurssi sisältöä tai hankkia kuivapuvun niin ota yhteyttä myynti@sukeltajankauppa.fi tai info@sukelluskoulutus.fi tai soita +358400863965 Teemu