Dive Rite SlideLock 2 reeli

189,00 sis. alv 24%

Jälkitoimitus 4-14 päivää

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Dive Rite SlideLock 2 reeli on uusi malli, jossa yhdistyy aiempien SlideLock- ja Azimuth-reelien parhaat ominaisuudet. SlideLock 2:ta voit käyttää helposti yhdellä kädellä ainutlaatuisen lukitsimen ansiosta.

SlideLock 2 on erittäin tarkasti pienillä toleransseilla CNC-koneistamalla asetaalista ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu toimintavarma reeli. Saatavilla 120 ja 60 metrin oranssilla tai valkoisella narulla varustettuna. Reelin mukana tulee ruostumattomasta teräksestä valmistettu double ender.

SlideLock 2 on suunniteltu mitoiltaan matalaprofiiliseksi ja miellyttäväksi käyttää ja kuljettaa mukana. Ainutlaatuinen kiinnitysura kahvassa pitää reelin lähellä sukeltajaa kun se on klipattu d-lenkkiin. Ura on muotoiltu siten, että double enderin voi helposti antaa olla kiinni reelissä käytön aikana.

Koneistuksen ansiosta toleranssit saadaan paljon pienemmiksi kuin perinteisesti ruiskuvalamalla tehdyissä reeleissä, mikä takaa erittäin pehmeän ja häiriöttömän toiminnan. Kelan akselin saa tarvittaessa irrotettua helposti kuusiokoloavaimella. Reelissä ei ole aluslevyjä ym. pieniä osia kuten monissa muissa reeleissä.

 

Ominaisuudet:

  • valmistettu USA:ssa
  • kehys yhdestä palasta koneistettua asetaalia
  • kela koneistettua asetaalia pykälöidyllä keskiöllä ja narun lukitsemisrei’illä
  • teräsosat marine-laadun passivoitua 316 ruostumatonta terästä
  • peukalolla säädettävä jousikuormitteinen lukitsin mahdollistaa käytön yhdellä kädellä
  • hahlo, jonka kautta näet jäljellä olevan narun määrän
  • saatavilla valkoisella tai hi-viz oranssilla narulla

Lisätiedot

Kelan koko

60m, 120m