SDI Drysuit kuivapukukurssi

190,00 sis. alv 24%

Varastossa. Toimitus heti.

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

SDI Drysuit kuivapukukurssi

Kesäkausi ei välttämättä riitä kaikkeen pinnanalaiseen tutkimiseen. Kun haluat jatkaa sukelluskauttasi viileämmissä vesissä, on kuivapuku lähes pakollinen valinta. Kuivapuvun käyttö tekee sukelluksesta miellyttävää ja lämmintä jopa äärimmäisen kylmissä lämpötiloissa. Kuivapuvulla sinulla on lämmin sukeltaa myös talviolosuhteissa. Syvemmät vedet ovat Suomessa viileitä myös kesäaikaan. Kuivapuku pitää sinut ja puvun alla olevan vaatetuksen täysin kuivana.
Kuivapuvulla sukeltaminen on helppoa, mutta sinun tule tietää muutamia sukellusteknisiä asioita, opetella käyttämään puvun venttiilejä, ymmärtää kuivapuvun ilmatilojen vaikutus veden alla, sekä tutustua muutamiin mahdollisiin kuivapuvulla huomioon otettaviin ongelmatilanteisiin ja niiden ratkaisuun.
Kurssin aikana tutustutaan erilaisiin kuivapukuihin ja materiaalivaihtoehtoihin sekä kuivapuvun huoltoon. Kurssiin kuuluu allasharjoitukset sekä kaksi avovesisukellusta, joiden aikana harjoitellaan nosteenhallintaa kuivapuvulla.
Jatkaessasi sukellusharrastustasi Suomessa, hyödyt kuivapuvusta paljon, varsinkin viileämmillä vesillä syksyisin ja keväisin, sekä lähes jokaisella jatkokurssillasi.

SDI Drysuit Diver kuivapukukurssi 190 €
SDI Drysuit kuivapukukurssi muiden kurssien yhteydessä 90 €

Kurssin aloitusvaatimukset: ikä vähintään 18 vuotta (12–17-vuotiaat huoltajan luvalla) sekä aiemmin suoritettu peruskurssi (SDI Open Water Scuba Diver , SDI Junior Open Water Scuba Diver tai muu vastaava)

Kurssille suosittelemme hankkimaan oman kuivapuvun, joita löytyy vaikkapa verkkokaupastamme: https://www.sukeltajankauppa.fi/tuote-osasto/sukelluspuvut/kuivapuvut/
Voit myös vuokrata meiltä kuivapuvun kurssin ajaksi.KuivapukukurssiSDI Drysuit Diver -kurssin voit maksaa verkkokaupassamme yleisimmillä maksutavoilla. Verkkokaupassamme on myös osamaksumahdollisuus:

Muut maksutavat: Lasku, Paypal, Edenred, Smartum, E-Passi, eazybreak

Kysy toki lisää kurssista:
info@sukelluskoulutus.fi tai +358 400 863 965 Teemu Torkkeli Laitesukelluskouluttaja

Drysuit kuivapukukurssi

Tarkempaa tietoa kurssin sisällöstä:

SDI Dry Suit Diver