SDI Ice Diver jääsukelluskurssi

240,00 sis. alv 24%

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kun sukellat talvella jääkannen alle, vesi on siellä todella kirkasta, jopa kirkkaampaa kuin monissa etelän kohteissa. Kalat ovat pysähtyneet ja ovat kuin horroksessa, ja näkyvyys on uskomattoman hyvä, jopa kymmeniä metrejä. Jääsukelluskurssi myös pidentää sukelluskauden ympärivuotiseksi ja on ehdottomasti kurssina monen sukeltajan toive ja TOP-listalla kärkipäässä.
Jääsukellus vaatii organisointia, ja pääset tutustumaan, mitä kaikkea jääsukelluksessa täytyy ottaa huomioon niin omassa osaamisessa kuin omien varusteiden valinnassa.
Turvallisuus, tiimityö ja organisointi ovat jääsukelluksen ydin. Kurssilla opetellaan jääsukellukselle turvallisia toimintatapoja sekä harjoitellaan tiimityötä ja roolitusta sukeltajan lisäksi köysimiehelle, turvasukeltajalle ja avustavalle henkilölle.
Kurssilla harjoitellaan avannon tekemistä ja merkkausta. Opit toimimaan ongelmatilanteissa ja tunnistamaan kylmän vaikutuksen sukellukseen ja varusteisiin.
Kurssiin kuuluu kaksi sukellusta kouluttajan kanssa. Pääset harjoittelemaan jääsukelluksessa käytettyjen välineiden käyttöä, kuten jääsahaa ja avannon merkkausvälineistöä, turvallista köysityöskentelyä, merkinantoa ja kommunikointia köyden avulla, ongelmanratkaisutaitoja ja turvasukeltajan toimintaa.
Kursseja järjestetään talviaikaan jäätilanne huomioiden.
SDI Ice Diver 240 €
Kurssin aloitusvaatimukset: ikä vähintään 18 vuotta sekä aiemmin suoritettu peruskurssi (SDI Open Water Scuba Diver, SDI Junior Open Water Scuba Diver tai muu vastaava).

SDI Ice Diver -kurssin voit maksaa verkkokaupassamme yleisimmillä maksutavoilla. Verkkokaupassamme on myös osamaksumahdollisuus.

Muut maksutavat: Lasku, Paypal, Edenred, Smartum, E-Passi, eazybreak

Kysy toki lisää kurssista:
info@sukelluskoulutus.fi tai +358 400 863 965 Teemu Torkkeli Laitesukelluskouluttaja

SDI Ice Diver jääsukelluskurssi

Tarkempaa tietoa kurssin sisällöstä:

SDI Ice Diver