SDI Rescue Diver erikoiskurssi

340,00 sis. alv 24%

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

SDI Rescue Diver erikoiskurssi

SDI Rescue Diver -kurssilla opitaan ennaltaehkäisemään sukellusonnettomuuksia, auttamaan hädässä olevaa sukeltajaa, etsimään kadonnutta sukeltajaa, nostamaan tajuton sukeltaja pintaan sekä aloittamaan puhalluselvytys jo veden varassa.

Kurssilla opit myös kuljettamaan loukkaantunutta tai tajutonta sukeltajaa, antamaan lääkehappea ja johtamaan sukeltajan pelastamista aina siihen asti kun ammattitaitoinen sairaankuljetus saapuu paikalle. Vakavasta aiheesta huolimatta SDI Rescue Diver -kurssi on todella antoisa ja sukeltajat pitävätkin kurssia yhtenä mielenkiintoisimmista kursseista. Se antaa paljon kokeneillekin sukeltajille ja auttaa huomioimaan ja havainnoimaan kanssasukeltajia aivan uudella tavalla. Rescue Diver -kurssi tekee myös sinusta itsestäsi turvallisemman sukeltajan.

SDI Rescue Diver 340 €

Kurssin aloitusvaatimukset: ikä vähintään 18 vuotta (15–17-vuotiaat huoltajan luvalla), aiemmin suoritettu hätäensiapu, CPR ja hapenannon kurssit, Advanced Diver tai vastaava kurssi sekä vähintään 40 kirjattua sukellusta.

SDI Rescue Diver -kurssin voit maksaa verkkokaupassamme yleisimmillä maksutavoilla. Verkkokaupassamme on myös osamaksumahdollisuus.

Muut maksutavat: Lasku, Paypal, Edenred, Smartum, E-Passi, eazybreak

Kysy toki lisää kurssista:
info@sukelluskoulutus.fi tai +358 400 863 965 Teemu Torkkeli Laitesukelluskouluttaja

SDI Rescue Diver erikoiskurssi

Tarkempaa tietoa kurssin sisällöstä:

SDI Rescue Diver Course