SDI/TDI Nitrox Diver-kurssi

150,00 sis. alv 24%

Varastossa. Toimitus heti.

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

SDI/TDI Nitrox -kurssilla opit käyttämään rikastettua ilmaa aina 40 %:n happipitoisuuteen saakka. Näin saat sukelluksillesi lisää pohja-aikaa ja voit nauttia vedenalaisesta maailmasta pidempään.

Kurssi suoritetaan e-oppimisena sekä luentona. Jos suoritat muita kursseja, Nitrox-kurssi voidaan yhdistää sukelluksiin.

Miksi sukeltaa Nitroxilla?
Nitrox on sukeltajien hengityskaasuna käyttämää happirikastettua ilmaa. Kun sukeltajan käyttämään hengitysilmaan lisätään happea, voi sukeltaja viipyä sukelluksella pidempään ilman sukeltajantaudin vaaraa. Suurin hyöty Nitroxin käytöstä saadaan noin 20–30 metrin syvyydessä, jolloin käytettävissä oleva pohja-aika lähes kaksinkertaistuu.

Nitrox on ilman ja hapen seos, jossa hapen osuus voi vaihdella ilman 21 %:sta 40 %:iin asti. Suurempiakin happipitoisuuksia voidaan käyttää, mutta silloin puhutaan dekompressiokaasuista, jotka tulevat tutuksi tekniikkasukelluskursseilla.

Virkistyssukeltajalle sopii parhaiten perusmuotoinen Nitrox-kurssi, jossa keskitytään opettelemaan turvallinen sukeltaminen happirikastetulla ilmalla. Mikäli kiinnostusta riittää, voi koulutusta jatkaa jatkokursseilla esim. useammalla eri seoskaasulla sukeltamiseen (erillinen pohjakaasu ja erillinen Deco-kaasu) ja jopa Trimix- sukelluksiin (ilma, helium ja happi) asti.

SDI/TDI Nitrox Diver 150 € ilman sukelluksia
SDI/TDI Nitrox Diver 90 € muiden kurssien yhteydessä

Kurssin aloitusvaatimukset: ikä vähintään 18 vuotta sekä aiemmin suoritettu peruskurssi (SDI Open Water Scuba Diver, SDI Junior Open Water Scuba Diver tai muu vastaava) tai suoritat kurssia parhaillaan.

SDI/TDI Nitrox Diver -kurssin voit maksaa verkkokaupassamme yleisimmillä maksutavoilla. Verkkokaupassamme on myös osamaksumahdollisuus.

Muut maksutavat: Lasku, Paypal, Edenred, Smartum, E-Passi, eazybreak

Kysy toki lisää kurssista:
info@sukelluskoulutus.fi tai +358 400 863 965 Teemu Torkkeli Laitesukelluskouluttaja

SDI Nitrox Diver

Tarkempaa tietoa kurssin sisällöstä:

TDI Nitrox Diver