Suunto Ocean All Black sukellustietokone

799,00 sis. alv 24%

Jälkitoimitus 4-14 päivää

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Suunto Ocean All Black – ajanhallintaa aktiiviselle sukeltajalle ( Alla linkki Youtube esittelyvideoon)

Suunto Ocean All Black on Suomessa 100-prosenttisesti uusiutuvalla energialla valmistettu sukeltajankello, joka on räätälöity aktiiviseen elämäntyyliin aina pinnan alla olevien syvyyksien tutkimisesta muiden urheilulajien ja aktiviteettien valloittamiseen. Suunto Ocean on varustettu kirkkaalla ja korkearesoluutioisella 1,43” (466 X 466) AMOLED-kosketusnäytöllä, jonka ominaisuuksia pystyy myös helposti selaamaan analogisesti rungon sivussa olevilla painikkeilla joko sukeltaessa tai pinnalla. Suunto Ocean All Black -kellon musta runko on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä. Runko on 50 mm leveä ja paksuudeltaan 13,4 mm. 125 – 215 mm pituisen mustan silikonirannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 22 mm. Suunto Ocean rannekkeita on lisäksi saatavilla muina väreinä – valitse juuri itsellesi sopiva ja viimeistele kellosi ulkonäkö!

Suunto Ocean sisältää useita eri sukellustiloja ja laajan sarjan ilmoituksia ja tietoa laitesukellusta sekä vapaasukellusta varten. Kellossa tulee valmiina yli 95 oletusurheilutilaa, sisäänrakennettu GPS, barometri, offline-karttoja ja edistyneet harjoitusominaisuudet urheiluun. Ranteesta otettava syke ja päivittäinen aktiivisuuden seuranta varmistaa, että pysyt vireessä missä tahansa oletkin. Suunto Ocean yhdistää Suunnon kuuluisan laadun sukelluslaitteistaan ja ulkoilukelloistaan, mikä huipentuu tähän täydelliseen lisävarusteeseen, joka on täynnä moderneja ominaisuuksia. Suunto Oceanin ladattava akku tarjoaa jopa 40 tuntia sukellusaikaa ja 50 tuntia jatkuvaa GPS-seurantaa yhdellä latauksella. Päivittäisessä arkikäytössä Suunto Ocean kestää jopa 16 päivää ja valmiustilassa 26 päivää ennen kuin tarvitset ladata uudestaan. Suunto Ocean on tunnustettu ISPO-palkinnolla, joka on arvostettu kunnia urheiluteknologian ja -suunnittelun huippuosaamisesta.

Suunto Ocean sisältää eri sukellustiloja laitesukellukseen (paineilma, nitrox) ja tekniseen sukellukseen. Lisäksi vapaasukeltajat ja snorklaajat löytävät tarpeisiinsa sopivat sukellustilat. Yhdistä Suunto Ocean Suunto Tank PODin kanssa saumattomalla pariliitoksella ennen sukellusta, joka mahdollistaa säiliön paineen, kaasunkulutuksen ja jäljellä olevan kaasun määrän seuraamisen suoraan ranteesta. Suunto Ocean sisältää laajan sarjan sukellushälytyksiä ja pakolliset hälytykset takaavat turvallisuuden sukelluksen aikana. Määritä sukeltaessasi tarvitsemasi hälytykset ja valitse, miten haluat havaita ne: värinällä, äänellä tai kellotaulun ilmoituksella. Saat tietoja syvyydestä, sukellusajasta, sekä NDL-aikavälistä (uusi). Suunto Ocean kestää painetta jopa 100 metriin, mutta syvyyden mittaus ja sukellusalgoritmin laskenta on rajoitettu 60 metriin.

Suunto Ocean esittelee uuden uraauurtavan ominaisuuden: käyttäjillä on nyt mahdollisuus tarkastella vedenalaista reittiään Suunto-sovelluksen lokikirjassa jokaisen sukelluksen jälkeen. Lokikirjaan voidaan merkitä sukellus- ja pintaan-nousukohdat. Tämä reitinseurantatoiminto lanseerataan alun perin beta-versiona, ja sitä kehitetään edelleen, mikä varmistaa käyttäjille innovatiivisimman ja käyttäjäystävällisimmän sukelluskokemuksen.

Valmiina urheilusuorituksiin
Suunto Ocean sisältää kaikki premium-urheilukellolle ominaiset treeni- ja kuntoiluominaisuudet. Sukelluksen sekä uinnin lisäksi se tukee lukuisia eri ulko- ja sisäurheilulajeja. Yli 95 urheilutilasta valittavissa on mukaan lukien; kävely, juoksu, maastojuoksu, pyöräily, triathlon, suunnistus, lumilautailu, maastohiihto, kiipeily, melonta, pallolajit, jääkiekko, jooga ja monia muita. Tarkista sykkeesi suoraan ranteesta ennen ja jälkeen treenien. Suunto Ocean on yhteensopiva sykevyön kanssa (soveltuu myös vedenalaiseen sykkeen seurantaan sukelluksen aikana)

Lenkille lähdössä? Tutki huoletta uusia reittejä ja polkuja Suunto Oceanin GPS:n kanssa. GPS-sijainninseuranta hyödyntää viiden satelliitin paikannusta, joka antaa parhaimman mahdollisen paikannuksen ja kellon barometri antaa tarkat korkeuslukemat missä kuljetkin. Lenkille valmistautumisesta on tehty entistä helppoa, sillä Suunto Oceanin avulla saat välittömän katsauksen tämänhetkisiin sääolosuhteisiin ja ennusteisiin; saat tietoa mm. lämpötilasta, tuulen suunnasta, kosteudesta ja sademäärästä sekä ilmanpaineesta. Barometripohjainen myrskyhälytin auttaa sinua myös pysymään turvassa myrskyn lähestyessä. Tiedot päivitetään Suunto-sovelluksesta, joten muista synkronoida kellosi tiedot usein.

Yhdistäessä Suunto Ocean Suunto-sovelluksen kanssa käyttäjät voivat seurata harjoituksiaan, edistymistään ja palautumistaan. Suunto Oceanin päivitetyllä unenseurannalla voit nyt seurata unesi pituuden lisäksi myös eri univaiheita, kuten kevyttä ja syvää unta sekä REM-unta. Lisäksi käyttäjät voivat hyödyntää tekoälypohjaisia Suunto Coaches -valmentajia henkilökohtaisten harjoittelutietojen saamiseksi. Yhteistyötä tekevät palvelut, kuten Strava, Training Peaks ja Komoot, yhdistävät käyttäjät saumattomasti yhteisöönsä, edistävät kilpailua ja inspiroivat uusiin seikkailuihin.

Muut ominaisuudet
Suunto Oceanin musiikkisäätimillä voit valita mieleisesi musiikin ja helposti säätää äänenvoimakkuutta, keskeyttää tai ohittaa kappaleita suoraan ranteesta ottamatta esille puhelinta. Musiikinhallinta on käytännöllinen ja helppokäyttöinen ominaisuus, olitpa sitten työmatkalla, kotona viettämässä aikaa tai treeneissä. Suunto Oceanin muita ominaisuuksia on useat eri hälytykset/herätykset, auringonlasku ja -nousu ilmoitukset, Löydä Puhelimeni -ominaisuus, joka soittaa kelloosi yhdistettyyn numeroon sekä seisomamuistutus, joka muistuttaa sinua pysymään aktiivisena.

Suunto Oceanin widgetit näyttävät sovelluksiin liittyviä oleellisia tietoja näppärästi suoraan kellotaulun ruudulta. Kellotaulun helppolukuiset ja päivittäiset widget-näytöt sisältävät muun muassa:

Ilmoitukset
Päivittäinen syke
Veren happisaturaatio
Aktiivisuus (askeleet ja kalorit)
Unenseuranta
Harjoittelu
Palautuminen
Edistyminen
Kehon resurssit
Ulkoilmatiedot
Sekuntikello
Kompassi
Auringonlasku/auringonnousu
Sää
Seisomamuistutus
Taskulamppu
Katso Suunto App ja SuuntoPlus™ -kauppa saadaksesi lisää tietoa Suunto Ocean -kellosi käytöstä.

 

Tärkeimmät ominaisuudet:

Helppokäyttöinen sukellus- ja ulkoilmaintegraatio
Sukellusominaisuudet: sukellussuunnittelija, vapaasukellustila, vedenalaisen reitin seuranta, sukellustilan mukauttaminen, digitaalinen kompassi
Sykevälivaihtelu (HRV)
Suunto-sovellus: Seuraa tehokkaasti aktiivisuuttasi, urheiluasi ja sukelluksiasi.
Suunto Training Zone ja AI Coach
Yli 95 urheilutilaa
Ilmaiset offline-kartat
Harjoittelun suunnittelu
Päiväkohtaiset widgetit
Unen seuranta
Veren happisaturaation seuranta
Levon ja palautumisen seuranta ja neuvonta
Musiikkiohjaimet
Taskulamppu
Mukautettavat urheilunäytöt
Aktiivisuuden seuranta
Kilpailuvauhdin hallintasovellukset
Kilpailureitti
Paluureitti -toiminto
Luotettavat kartat
Tekniset tiedot:
Mitat: 50 x 50 x 13,4 mm
Paino: 99 g
Näyttö: korkearesoluutioinen 1,43” (466 X 466) AMOLED-kosketusnäyttö
Näytön lasi: safiirilasi
Rungon materiaali: ruostumaton teräs
Rannekkeen materiaali: silikoni
Rannekkeen pituus: 125 – 215 mm
Rannekkeen leveys: 22 mm
Muisti: 32 Gt
Akunkesto: sukelluskäytössä 40 tuntia, päivittäisessä käytössä sykemittauksen ja Always-On-Displayn kanssa 12 -16 vuorokautta ja valmiustilassa jopa 26 vuorokautta.
Satelliittijärjestelmät: GPS, GLONASS, GALILEO, QZSS, BEIDOU
Yhteydet: Wifi, Bluetooth
Käyttölämpötila -20° – +45° C (suositeltu lämpötila latauksen aikana 0° – +35° C)
Vesitiiviys 100 m saakka

Pakkauksen mukana toimitetaan: Suunto Ocean All Black -kello, latauskaapeli ja painettu käyttäjäopas.

Lisätiedot:
Brändi Suunto
Rungon leveys 50 mm
Lasi Safiirilasi
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Musta
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen pituus 125 – 215 mm
Rannekkeen väri Musta
Taulun väri AMOLED
Vesitiiviys 100m
Materiaali Ruostumaton teräs
Takuu 2 vuotta