TDS Quebec neopreeni kuivapuku

1.190,00 sis. alv 24%

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

TDS Quebec -kuivapuku on TDS-kuivapukujen neopreenisarjaa. Quebec-mallissa on saappaat, joissa on joustava umpikumipohja, mikä tekee siitä erittäin arvostetun sukellusharrastajien keskuudessa. Puvussa on suuri tasku ja joustavat polvikulutus palat. Miksi valita neopreeni kuivapuku: Puristettu neopreeni on erittäin tiivistä ja vastustaa puristusta suurissa syvyyksissä. Siten puku säilyttää suuren osan pinnan kelluvuudestaan ​​ja vaatii vähemmän ilmansyöttöä  kelluvuuden ylläpitämiseksi, se tarjoaa myös paremman lämpötehokkuuden suuremmissa syvyyksissä. Toisin kuin trilaminaattipuvut, neopreeni tarjoaa lämpösuojaa ja sillä on luontainen kelluvuus. Puvun alle ei siis tarvitse laittaa niin paljoa lämmintä vaatetta koska neopreeni itsessään eristää lämpöä.

Joustavat umpikumisaappaat: Saappaat, joissa on joustava kiinteä kumipohja, kumivahvike räpylä jalkataskua varten ja nilkkahihna tarranauhalla säätämään nilkkaa ja estämään jalkaa luisumasta ulos saappaasta, jos asento muuttuu ja ilma ei pääse niin nopeasti jalkoihin .

Vetoketju: Varustettu vedenpitävällä vetoketjulla, joka on sijoitettu vaakasuoraan olkapäille (takavetoketju), jotta kuivapukuun pääsee sisään. Pyydä sukelluspariasi vetämään vetoketju kiinni varoen, jotta alusvaatteet tai muut esineet pysyvät poissa vetoketjun hampaista. 

Neopreenihihat: Hihat on valmistettu erittäin joustavasta neopreenista, mikä helpottaa pukemista ja parantaa vedenpitävyyttä. Tämä varmistaa maksimaalisen mukavuuden ja erinomaisen eristyksen.

Huppu: Mukana tulevassa hupussa on pehmeä tiiviste kasvoille ja kaulalle.

Kantolaukku: Toimitetaan kantolaukussa. Litteän muotoilun ansiosta se voidaan avata ja käyttää pukeutumismattona, joka pitää jalat puhtaina pukemisen ja riisumisen aikana. Laukun sisällä on vetoketjuvoiteluainetta.

Joustavat polvivahvikkeet: Vahvistus polvialueella joustavasta materiaalista, mikä mahdollistaa puvun keveyden ja liikkeen joustavuuden sekä suojaa usein kuluvaa aluetta.

Integroitu tasku: Suuri tasku vasemmassa lahkeessa, helppopääsyinen vetoketju ja tyhjennysreiät, jotka estävät veden varastoitumisen sisälle. 

Si-Tech-venttiilit: TDS Quebec -kuivapuku on varustettu Si-Tech-matalaprofiiliventtiilijärjestelmällä, joka on maailmanlaajuisesti luotettavin, todistetuin ja yleisin.

Täyttöventtiili: 360 astetta kääntyvä järjestelmä täyttöletkun optimaaliseen sijoittamiseen.  Sijaitsee rintakehän keskellä.

Tyhjennysventtiili: Täysin säädettävä tyhjennyspaine manuaalisella lukituksella. Suuri virtausnopeus. Matala profiili. Sijaitsee vasemmalla olkapäällä.

Tarkasta mitoitus mittataulukosta ja valitse koko valikosta: S , M , L , XL , XXL  (Mittataulukko löytyy tuotekuvista)

Tuotemerkki: TDS

Lisätiedot

Koko

S, M, L, XL, XXL