TDS Tac Black täydellinen regulaattori setti

570,00 sis. alv 24%

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

TDS Tac Black -regulaattori setti on suunniteltu tunnetusta ja menestyneestä TDS:n Gull Z Tekistä . 

Settiin  kuuluu: 1kpl Annostin, 1kpl vara annostin, 1kpl paineenalentaja sekä annostimien letkut.

Täysin mustalla rakenteella taktisissa rungoissa Gull Tactical pienentää ensimmäisen vaiheen kokoa tehden siitä kompaktimman  ja ylläpitämällä kaksoiskalvojärjestelmää kylmää vettä varten.

Se on täydellinen käytettäväksi yksittäisasennuksena tai kokoonpanona tupla säiliöihin, sidemount tai erillisissä vaiheissa yhdessä säiliössä.

Saatavana sekä INT- että DIN- versiona. DIN jota käytetään suuremman luotettavuuden vuoksi korkeissa paineissa,  muodostaen kompaktin koon venttiilin kanssa. (valitse paineenalentajan malli valikosta. DIN yleisesti käytössä Suomessa ja euroopassa. INT yleisesti käytössä lämpöisissä vesissä ) Kysy lisää jos et ole varma kumman tyyppisen paineen alentajan tarvitset.

Ominaisuudet Gull TAC 1st Stage: Ensimmäinen vaihe on valmistettu merimessingistä, joka sitten kromataan korroosionkestävyyden lisäämiseksi. Musta viimeistely. Tasapainotettu pneumaattisesti kompensoitu kalvo. DIN-liitin, jota voidaan käyttää jopa 300 baarin (4350 psi) paineissa. Säädettävä välipaine. Mukana kylmien ja saastuneiden vesien sarja. 4 LP-lähtö (alhainen paine) 3/8 ”. 2 HP ulostulo (korkea paine) 7/16”. Säädettävä välipaine 0,35 +/- 9,7 bar (140 +/- 5 psi). Joustava letku. Gull Tek Reversible 2nd Stage

Ominaisuudet Gull Tek Reversible 2nd Stage:  Toinen vaihe on valmistettu kromatusta merimessingistä ja kestomuovista, jotka tarjoavat suuren lujuuden ja kestävyyden. Pneumaattisesti kompensoitu. Kevyempi kuin Gull Tekin toisen vaiheen edeltäjä. Lämmönvaihdin, joka parantaa suorituskykyä kylmissä vesissä. Helposti vaihdettava suutin optimaalisen istuvuuden takaamiseksi. Ohjaa Venturia minimoimaan pääsy jatkuvaan virtaukseen. Inhalaatiovoiman säädin. Mukana säädinpussi. 

TDS Tac Black octopus on huippuluokan, suorituskykyinen Tactical-regulaattorisarjan toinen vaihe vara annostin.  1 m pitkä keltainen letku.

 Korkean suorituskyvyn toisena vaiheena se on pneumaattisesti kompensoitu ja siinä on venturi-ohjaus jatkuvan virtauksen minimoimiseksi.

Ominaisuude Tac Black octopust: Tehokas kompensoitu toinen vaihe. Uusi  suunniteltu kotelo parantaa suorituskykyä ja ulkonäköä. Lämmönvaihdin parantaa kylmän veden suorituskykyä. Valmistettu kestomuovista ja kromatusta merimessingistä kestävyyden takaamiseksi. Helposti vaihdettava SUUKAPPALE takaa optimaalisen istuvuuden. Venturi ohjaus. Keltainen letku 1 m pitkä.

TDS

Lisätiedot

Paineenalentajan malli DIN / INT

DIN, INT